Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu 3-4 kuukautta tammenterhoilla, ruohoilla ja oljilla. Se valmistetaan käsityönä D.O. Pimentón de la Verasta (Cáceres), ja se on myös maustettu luonnollisilla mausteilla ilman säilöntäaineita, suolaa, valkosipulia ja oreganoa. Sen erinomainen tuoksu ja aromi ovat huomattavia.
Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja naudan luonnollinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja.
Vähintään 5-6 kuukauden kypsytyksellä se erottuu erinomaisella tuoksullaan ja aromillaan.
Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet.
Iberian sika yli 10 kuukautta. Tira de Magro, joka on poistettu sian kyljestä, luun ja luun välistä; ja sisältää rasvaa. Kappaleet painavat noin 100–150 g.
Iberian sian rib meat strip on erityinen leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhasta iberian sian kyljestä. Tämä tuote erottuu täydellisestä tasapainostaan lihaksen ja rasvan sisällön välillä, tarjoten mehukkaan koostumuksen ja syvän, tunnistettavan maun. Jokainen kappale, joka painaa noin 100–150 grammaa, poistetaan huolellisesti luun ja luun välistä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon paistamiseen ja grillaukseen. Vapaasti kasvatetut ja luonnollisesti ruokitut iberian siat tarjoavat erittäin korkealaatuista lihaa, joka on täydellinen vaativimmille makuille, jotka etsivät aitoutta ja makua jokaisessa suupalassa.
KANGLE-merkin riisinuudelit, jotka on valmistettu riisistä ja tärkkelyksestä. Terve tuote, vähäisessä suolassa ja rasvassa, ja gluteeniton. 400g pussi.
Paksuus: 0,85 mm
Saatavilla myyntiin sekä kansallisesti että vientiin.
Parasta ennen -päivämäärä: 2 vuotta
Iberico-sika yli 10 kuukautta vanha. Vatsan alaosan pala (Barriguera). Noin 250 g painava pala.
Iberico-sian Secreto/Barriguera on herkullinen lihapala, joka on saatu iberico-sian vatsan alaosasta, tunnetaan myös nimellä "barriguera". Tämä leikkuu, joka tulee yli 10 kuukautta vanhoista iberico-sioista, on tunnettu intensiivisestä maustaan ja mehukkaasta koostumuksestaan, jossa on täydellinen rasvan tasapaino, joka tuo mukanaan mehukkuutta ja syvyyttä makuun. Pala painaa noin 250 grammaa, ja se on ihanteellinen paistamiseen, grillaamiseen tai gourmet-valmisteluihin. Tämä erityinen leikkuu iberico-sikasta on täydellinen niille, jotka etsivät aitoa ja premium-kulinaristista kokemusta jokaisessa suupalassa.
Iberian sika yli 10 kuukautta. Magro-pala sijaitsee sian kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se on viipaloitu suikaleiksi.
Iberian sian Manto Lagarto on hieno leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhoista iberialaisista sioista, jotka tunnetaan vertaansa vailla olevasta maustaan ja laadustaan. Tämä vähärasvainen pala sijaitsee kylkiosassa, pekonin ja vatsan välissä, ja se esitetään ohutviipaleina, jotka tarjoavat murean ja mehukkaan rakenteen, täydellinen grillaukseen tai paistamiseen. Sen viipalointi suikaleiksi tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisille gourmet-ruoille, säilyttäen iberialaisen sian aito ja syvä maku. Täydellinen niille, jotka arvostavat laadukasta lihaa gourmet-kosketuksella.